Ipk 101/3- Kimia Polilvier I - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IPK 101/3- KIMIA POLilVIER I Masa: 3 jam