Img 302- Pemprosesan Makanan II - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 IMG 302- PEMPROSESAN MAKANAN IT Masa: 3 jam