Img 301- Pemprosesan Makanan I - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 IMG 301- PEMPROSESAN MAKANAN I Masa: 3jam