Img 201- Mikrobiologi Makanan - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IMG 201- MIKROBIOLOGI MAKANAN Masa: 3jam