Iek 103- Operas I Unit I - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IEK 103- OPERAS I UNIT I Masa: 3jam