Iek 101- Penghitungan Proses Kimia - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IEK 101- PENGIDTUNGAN PROSES KIMIA Masa : 3jam