IPK 414 - KEJURUTERAAN GETAH April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IPK 414 - KEJURUTERAAN GETAH Masa : [2 jam]