IPK 303/3 - TEKNOLOGI POLIMER (AM) MAC 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 MAC 1997 IPK 303/3 - TEKNOLOGI POLIMER (AM) Masa : [3 jam]