IPK 201 - KIMIA POLIMER I April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IPK 201 - KIMIA POLIMER I Masa : [3 jam]