IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN Masa : [3 jam]