IMK 207/2 - PEMAKANAN MANUSIA April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IMK 207/2 - PEMAKANAN MANUSIA Masa : [2 jam]