IKK 406/4 - OPERASI UNIT III April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IKK 406/4 - OPERASI UNIT III Masa : [3 jam]