IKK 203/4 - OPERASI UNIT I April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IKK 203/4 - OPERASI UNIT I Masa : (3 jam)