IKK 101/201/3 - PENGHITUNGAN PROSES KIMIA April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IKK 101/201/3 - PENGHITUNGAN PROSES KIMIA Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungl LIMA (5) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Semua soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia.