YMT 402- Komunikasi Antarabangsa (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 YMT 402- Komunikasi Antarabangsa Mac/ April 1996 Masa: 3 jam