YKT 304- Pengucapan Awam (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 Mac/ April 1996 YKT 304- Pengucapan Awam Masa: 1 jam