YKT 203- Komunikasi Untuk Pembangunan Sosial (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAIN.S MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 YKT 203- Komunikasi Untuk Pembangunan Sosial Mac/ April 1996 Masa: 3 jam