YKT 202 - Teori dan Penyelidikan Komunikasi II (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 Mac/ April 1996 YKT 202 - Teori dan Penyelidikan Komunikasi II Masa: 3 jam