JIM412 – Introduction to Operations Research (Pengenalan kepada Penyelidikan Operasi) - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2018/2019