YKA 103/NKM 015- Komunikasi dan Masyarakat (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 Mac/ April 1996 YKA 103/NKM 015- Komunikasi dan Masyarakat Masa: 3 jam