YFP 306/NKM 025 - Penerbitan Televisyen (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 Mac/ April 1996 YFP 306/NKM 025 - Penerbitan Televisyen (YFP 306/NKM 025- Television Production) Masa: 2jam