YBP 306 - Perancangan Media (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 YBP 306- Perancangan Media Mac/ April 1996 Masa: 2jam