YBP 305- Komunikasi Dalam Organisasi (Mac/ April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 YBP 305- Komunikasi Dalam Organisasi Mac/ April 1996 Masa: 3 jam