LDI 101/4 - Contemporary English Grammar (Mac/April) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang 1995/96 Mac/April ENGLISH LANGUAGE AND LITERATURE STUDIES LDI 101/4 Contemporary English Grammar (Tatabahasa Bahasa Inggeris Kontemporari) Masa : 3 jam