LBI 202/2 - Pembacaan Berkomunikasi di dalam Pekerjaan (Mac/April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 LBI 202/2 - Pembacaan Berkomunikasi di dalam Pekerjaan Masa: [ 2 jam ]