LAA 200 - Bahasa Arab II (Mac/April 1996) - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 LAA 200 - BAHASA ARAB II 2 jam