HST 422 - lsu-Isu Dalam Sejarah Awal Asia Tenggara (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HST 422 lsu-Isu Dalam Sejarah Awal Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI .MENGANDUNGI TUJUH (7) SOALAN DI DALAM SATU (1) HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan.