YWP 301 - Penulisan Berita September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YWP 301 - Penulisan Berita Masa: 2 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 1 muka surat bercetak dan EMPAT soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan. Semua jawapan mesti ditulis dalam Bahasa Malaysia.