YTP 221/YFP 303 - Penerbitan Audio September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YTP 221/YFP 303 - Penerbitan Audio Masa: 2 jam ARAHAN KEPADA CALON: Si/a pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 2 muka surat bercetak dan TIGA soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab DUA (2) soalan. Soalan 1 diwajibkan. Semua jawapan mesti ditulis dalam Bahasa Malaysia.