YKT 304 – Perucapan Awam September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YKT 304 – Perucapan Awam Masa: 1 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 1 muka surat bercetak dan TIGA soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab 2 soalan. Soalan 1 diwajibkan. Semua jawapan mesti ditulis dalam Bahasa Malaysia. Agihan markah bagi soalan diberikan di sudut sebelah kanan soalan berkenaan.