YKT 214 -Teknologi Komunikasi September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YKT 214 -Teknologi Komunikasi Masa: 3 jam