YFP 301 - Kajian Sinema September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997