YBP 222/ YBP305 - Komunikasi Dalam Organisasi September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YBP 222/ YBP305 - Komunikasi Dalam Organisasi September 1997 Masa: 3 jam