YBP 221/YBP 301 - Perancangan & Penilaian Kempen Komunikasi September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 YBP 221/YBP 301 - Perancangan & Penilaian Kempen Komunikasi Masa: 2 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi 2 muka surat bercetak dan TIGA soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab DUA (2) soalan. Semua jawapan mesti ditulis dalam Bahasa Malaysia. Agihan markah bagi soalan diberikan di sudut sebelah kanan soalan berkenaan.