KIE 356- Food and Palm Oil Chemistry [Kimia Makanan dan Minyak Sawit] - Pusat Pengajian Sains Kimia, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 KIE 356- Food and Palm Oil Chemistry [Kimia Makanan dan Minyak Sawit] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam}