KAT 341- Pollution And Environmental Chemistry [Kimia Pencemaran Dan Alam Sekitar] - Pusat Pengajian Sains Kimia, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 KAT 341- Pollution And Environmental Chemistry [Kimia Pencemaran Dan Alam Sekitar] Duration : 3 hour [Masa : 3 jam}