KIT 252- Operasi Unit [Unit Operations] - Pusat Pengajian Sains Kimia, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 KIT 252- Operasi Unit [Unit Operations] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam}