KFT 232- Physical Chemistry D [Kimia Fizik ll] - Pusat Pengajian Sains Kimia, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNNERSITI SAlNS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 KFT 232- Physical Chemistry D [Kimia Fizik ll] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam}