KAT 241- Analytical Chemistry II [Kimia Analisis II] - Pusat Pengajian Sains Kimia, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 KAT 241- Analytical Chemistry II [Kimia Analisis II] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam}