BTT 303/3 - Biochemical Engineering [Kejuruteraan Biokimia} - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 BTT 303/3 - Biochemical Engineering [Kejuruteraan Biokimia} Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please