BBT 304/3 - Plant Tissue Culture [Kultur Tisu Tumbuhan] - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 BBT 304/3 - Plant Tissue Culture [Kultur Tisu Tumbuhan] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]