BAT 311/3- Management of Aquatic Ecosystem [Pengurusan Sistem Akuatik] - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/Mei 2009 BAT 311/3- Management of Aquatic Ecosystem [Pengurusan Sistem Akuatik] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]