BST 204/3 - Tropical Ecosystems [Ekosistem Tropika] - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2{)09 Aprii/Mei 2009 BST 204/3 - Tropical Ecosystems [Ekosistem Tropika] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]