JMK517E – New Literature in English from the Asia Pacific [Kesusasteraan Baru Berbahasa Inggeris dari Asia Pasifik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2019)
Final Examination 2018/2019 Academic Session June 2019