JMK219E – Selected Works of Classical Asian Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Asia Klasik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2019)
Final Examination 2018/2019 Academic Session June 2019