BOT 205/3- Microscopy and Histology Techniques [Teknik Mikroskopi dan Histologi] - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 April/May 2009 BOT 205/3- Microscopy and Histology Techniques [Teknik Mikroskopi dan Histologi] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]