BMT 203/3 - Microbial Genetics [Genetik Mikrob] - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 BMT 203/3 - Microbial Genetics [Genetik Mikrob] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]