BBT 213/4- Plant Physiology and Development [Fisiologi dan Perkembangan Tumbuhan] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 BBT 213/4- Plant Physiology and Development [Fisiologi dan Perkembangan Tumbuhan] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam)