BAT 213/4 - Coastal & Marine Ecosystem [Ekosistem Pinggir & Marin] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2008)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 BAT 213/4 - Coastal & Marine Ecosystem [Ekosistem Pinggir & Marin] Duration: 3 hours [Masa : 3jam]