801 109/4- Biostatistics [Biostatistik] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (School of Biological Sciences) (2009)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 801 109/4- Biostatistics [Biostatistik] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam]